Scan kandungan

Hai nak tanya mommy-mommy semua ada tak yg pengalaman macam sy. Scan kandungan tapi cuma nampak kantung saja tapi baby tak ada 😢. Doktor cakap samada terlalu awal atau luar rahim. Saya punya period memang tak teratur sebab kalau nak ikut kiraan sy dah 7 minggu nak masuk 8. Minta tolong bagi pendapat dan pandangan since ni first baby selepas 4 tahun menanti. sy tak pernah pregnant atau gugur sebelum ni #firstbaby #firstmom #worriedmom

Scan kandungan
15 Balas

Klu period x normal tu biasa je. Sbb dktr akn tgu smpai fetus nmpk baru boleh buat anggaran minggu kehamilan

2y ago

Thank you puan. Sy akan pergi scan lagi 2,3 minggu. Hati excited rasa tak sabar nak tengok baby 😊