Sembelit atau buasir selepas bersalin

hai , nak tanya mcm mana nak hilangkan sembelit/buasir selepas bersalin ? sakit sgt nak membuang.

5 Balas

saya pon macam tuu sembelit+buasir....nk hilangkn buasir setiap hari buat rendaman air garam+herba (sitzh bath). nk hilangkn sembelit makan ubat herba phytonatal sngt berkesan

minum air suam lepas subuh banyak sikit.. insyaallah senang membuang

sy pon mcm tu selepas bersalin...sy bli ubat duphalac dkt farmasi.....

3mo ago

okay nanti cuba , terima kasih

beli ubat lembutkan najis...ada jual dkt farmasi awk

Saya dua bulan tak hilang lagi 😭😭