Minum susu

Hai nak tanya masa awal awal preggy ni boleh ke kalau kita minum susu? I mean susu brand apa apa je.

10 Balas

Sangat digalakkan. Susu takde bad effect pun malah sngt bagus untk mommy preggy. Sy minum susu HL. Sbb ada asid folic. Apa2 pun tengok ingredient first and elakkan susu yg mengandungi kandungan gula yg tinggi

susu bagus untuk baby.. vitamin byk.. kalau sy masa mula2 tahu pregnant sy minum susu HL.. murah.. ade acid folic.. bgus untuk gdm & hb.. smpai 7 bulan sy tukar minum susu mamadil.. okey jgk..

Saya minum frisomom gold honey vanilla. Sehari dua kali. Rasa dia sedap light light je tak terlalu manis. Kalau ibu ada kencing manis sesuai minum susu ni.

saya pun skrg kandungan 5weeks... Sya mnum susu Dutch lady jeeee...atau pun susu HL...pun ok juga

Saya minum anlene fresh milk! Kandungan calcium dia banyak dari susu lain rasa pun sedap

Boleh je minum susu. Tapi elakkan lah susu yang tinggi kandungan gula 🙂

Boleh, xada masalah

sy minum susu HL

Boleh

boleh