Perinium massage

Hai, nak tanya korang buat perinium massage tak? Start berapa weeks ye boleh buat? Sy kena induce 37 weeks nnt. Kalau skrg 33 weeks da boleh buat tak? Dan nak pakai minyak apa yg sesuai ya? Massage oil macam ni sesuai tak?

Perinium massage
5 Balas

hii sis. sy first mom. ada tengok dkt utube untuk first mom boleh mula urutan ni 32 weeks. seminggu sekali. tapi banyak jgak sy tengok video urutan ni bole mula 34 weeks ❤️

Hi sis. mungkin artikel ni dapat bagi info sedikit 😊 https://my.theasianparent.com/teknik-urutan-faraj

Ada terbaca dr imelda haritu, boleh je guna minyak apa apa yg tak memudaratkan

vco