langgar binatang

hai nak tanya kawan2 dlm ni. betul ke org tua2 cakap time kita ngandung klu suami langgar binatang ke bunuh binatang ke.nanti anak kita cacat...sebab suami sy terlanggar tikus saya risau pulak.

16 Balas

Haritu husb terlanggar siput dngn motor dia. Terus tak sedap hati. Tapi fikir baik jelh

Terlanggar tu sis... Bukan sengaja... Yg penting jgn seksa haiwan 🙂....

Insyaallah xde pape...DOA byk2...doa mntk d jauh kn bnde X elok ye sis...

Terlanggar dgn xsngaja. InsyaAllah xde pe2.. Klu kite sngaja,xblh la..

Terlanggar bukan sengaja

Takda apa..nma pn xsgja