Keluar coklat

Hai , nak tanya . Kalau keluar macam warna coklat-coklat tu normal ke ? Tak banyak . Tapi sikit2 je . Baru 10minggu . Risauu hmm

29 Balas

Saya pun alami situasi macam awak..still keluar coklat2 dlm kuantiti yg skit..da jumpa doc. n dia kata normal..tapi kalu awak masih risau dan ragu2, better jumpa doc.

saya haritu pegi klinik ajwa shah alam. dia scan n bg ubt kuatkan rahim.doc ckp no worries its normal. tp kwn sy pegi hosp, kene masuk mulut itik..sakit ooooo..

Sy pon bru je 10 week..pg td bleeding,kluar drh byk,drh beku..pegi chekup kat hospital doc scan baby sihat alhmdllh..mtk² kandungan selamat.aminn

Sis dah pergi hosp? Better sis segera ke hosp ya sebb xnormal tu sebb dah 10 weeks... takut BO ... bukan nak takutkan..tapi saya pernah alami.. cek terus ya

G check sis. Dr sndiri ckp bahaya tak kira kluar darah sikit @ banyak skalipn.. Nntu Dr bg ubat kuat rahim ... & scan baby.

Should be normal. Tp klu sis ragu² atau perlukan kepastian, better jmpa doc. Semoga dipermudahkan sis ☺️

saya pun baru ja keluar warna coklat2 tadi, besok nak p klinik check, harap xda apa2

better refer ke hospital k. semoga semua baik baik saja 💕

check shje . ad sesetgh tu sbb rahim xkuat .

Rasa kena gi check lah. All the best ye