buku pink

Hai nak tanya, dec 2019 sy baru lepas keguguran ( first baby ) mase kandungan usia 9 weeks . If sy pregnant lagi adakah patut sy buat buku pink awal ya ? Ada sapa2 boleh bagi info tak

2 Balas

digalakkan sebenarnya daftar awal kalau ada history keguguran boleh doktor pantau. tapi kalau mmg mummy tak larat sgt nak pergi awal bole je g klinik swasta dulu kalau tak nak tunggu lama2 di kk. yg pastinya daftar kk sebelum 12 weeks.

5y ago

Ok faham hehe tq sis

Mcm saya... saya bulan 12 gugur ...bulan 1 mengandung balik... saya rujuk swasta sepanjang pregnant.. sampai 13minggu baru saya buat buku merah.

5y ago

Hehehe alhamdulilahhh rezeki awk . Sy belum ada tanda mengandung lagi. Belum ada rezeki lgi kot. Harap2 bulan depan tak mai period lah 😁 tq tau sis infonya