Berat naik

Hai ,nak tanya . Ade suggestion X untuk berat badan supaya xnaik 🤣 sebb saya dua minggu sekali klinik naik sampai 1.6kg. Nurse pun tepuk dada dah ,aritu kena BP tapi minggu ni X, risau sebb selalu naikk. Padahal Bru 5bulan ,

7 Balas

Sy pun naik. Dh kena bebel ngn misi. Dia pesan kalau lapar jgn mkn ns byk sgt lebihkan lauk2 dan sayur.. time lapar sesudah makan heavy tu.. snack lah buah2 atau seangkatannya

9mo ago

sy bedal je sis..hahaha..sy mkn nsi dua suap mulut..syur bnyk ikan 2 ekorrr..

salam...nak tanya ada x mommy yg comsume cal mag amway..macam mana cara makan sekiranya dalam masa yg sama consume zincofer

9mo ago

Setahu saya calsium tak boleh makan bersama dengan zincofer sebab dekat zincofer ada zat besi nanti zat besi tak boleh serap dalam badan. Calsium boleh menghalang zat besi menyerap dalam badan. Better jarakkan 2-3 jam untuk makan calsium selepas makan zincofer.

Sama bert naik mendadak. Bp tgggi. Tpi saya enjoy jee lgi fkir streesss plk

biasa lh tu sis..sy lgi truk brat x naik sbb on gdm diet

Hehee saya naik 3.3kg. Klu bnyk fkir lagi stresss

awk risau naik..sy plak x naik²..nk msuk 5buln da ni

9mo ago

Sis masih ada alahan ke

Jgn makan manis2