Hi ada tips x untuk tambah berat badan sebb alahan teruk sampai x lalu nk mkn..kandungn baru 8 week

1 Balas

Makan sikit tapi kerap. Jangan risau berat tak naik. Asalkan baby ok. Sy sampai 16week berat turun. Sekarang ni 20weeks naik tak sampai sekilo pun. Berat sebelum pregnant in belum capai lagi. Baby ok je