Muntah atau angin?

Hai, boleh tanya pendapat. Kandungan sy nak masuk 7 minggu esok. Dari mula minggu 6 sy kerap muntah Dan loya. Tapi sy masih berpuasa. Bila saya buka puasa makanan yg saya makan mesti muntah semula. Jadi muntah saya ni sbb alahan atau sebab perut kosong? Sebab mcm kerap. Sahur pon makan dan muntah#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

saya rasa ini alahan , bila sis puasa angin dah ada dlm badan alahan boleh jadi makin teruk . seeloknya sis takperlu puasa . makan kuantiti sederhana tp kerap jgn perut kosong