Berbaloi Tak Ambik FPP Dekat Gov?

Hai.. Just nak mintak pendapat tentang fpp plan dekat gov hospital. Berbaloi tak agak2? Expecially dekat hospital sultananah aminah (hsa) jb..

2 Balas

kalau rezeki dapat bersalin normal, baik pergi swasta je terus. bayaran pun lebih kurang, Dr pun terang terang memang boleh pilih. katil pun boleh pilih. kalau gov, risau tiba tiba first calss ward penuh kena tolak pergi wad lain. kalau bersalin csection, fpp gov lah sebab jauh murah dari swasta

3y ago

yup betul.