Suara serak

Hai munmy. Nak tanya anak saya 1 bulan 6 hari ... Sejak beberapa hari ni sy perasan suaranya makin serak . Kenapa ye ? Tapi dia tak demam . Tak selsema and tak batuk .. normal ke tidak ye ?

2 Balas

kalau serak ad kahak sis. sy pkai baby mamz oil ..tp sblm spu sy mndikan dgn air biasa,lps mndi spu bby oil,minyak angin. alhamdulillah smpao ank setahun serasi sngt dgn minyk baby mamz oil.

1y ago

dada,perut,hidung,blkang

berkahak mungkin sis....bby cya pun serak² sbp brkahak tpi xdemam xselesma...mcm kt dlm leher kahak dy

1y ago

cya guna aow waleet ja sis...kdng minyak kayu putih..da cuba prgi klinik tpi sma ja jwbpn yg pnting xsumbat hidung doktor kata....bby cya pun blm hilng spnuhnya kahak dy...