Teringin air kelapa muda

Hai mumys,, saya dah 35 weeks boleh ke kalau minum air kelapa muda.. selamat ke,, sebab masa kandungan saya 4 bulan, saya minum tapi waktu tu saya belum tahu yang saya pregnant, kerap minum air kelapa then sampai tumpah darah.. saya stop sampai sekarang, n now rasa tringin sgt nak minum..

10 Balas

saya minum je start dpt tau kencing ada protien & kurang potassium...dri 22w smpai skg 32w...alhamdulillah,semua dh ok..tpi saya still minum seminggu 2@3kali air kelapa yg ori....so far xde mslh ape2...depent pda bdn seseorg jugak kot...ada yg ok ad yg x...