Resau

Hai mumy smua..baby sy mnum susu formula saya tukar susu formula dia pg anmum..saya heran baby sy poop hitam knpa tu?? Adakah baby sy tdk ngam dngn susu anmum tu??

5 Balas

najis itam xelok sis susu tu ngn bby . bg susu yg sesuai . nk tau sesuai najis kuning . atau najis kuning cmpo ijau sikit2 . selain dri wrne tu brmksd xsesuai .

Hitam macam kelabu2 or hitam hitam?

Cuba tukar susu lain.. similac okay

Kandungan susu tu ada ferum fumurate..

5y ago

Kebykan susu semua ada ferum.. Terpulang la nk tukar .. tapi najis memg x keras.. Kena kurangkan sukatan susu..

Try bg frisolac