kedudukan uri

Hai mumy mumy sekalian Sekrg kandungan usia 4 bulan... Mmg normal ke kalau uri kat bawah membuatkan mumy x selesa... Sgt-sgt x selesa sekrg.. Bila tekan area perut kat bawah tu.. Terasa sakit...huhuhu

1 Balas

Refer hospital dulu,setahu sy agak bahaya bila uri dibawah.. kedudukan uri pon ada stage.. kalau terpaksa warded,maka sis perlu warded sehingga kedudukan uri tu kembali normal.. apa2 pon jgn biar lama2.. tanya doktor untuk kepastian dan kesahihan..

5y ago

saye pun uri kat bawah... memang x selesa sngt perut tp dokter suh tunggu 28 weeks untk scan sekali lgi tp dokter ada bgi tau xleh keje berat2..travel n jng bersama ngan suami sbb beresiko... huhu