Lendir Coklat

Hai nak tanya , pagi tadi sakit perut tetiba bangun pagi niy keluar lendir + coklat² gituu , adakah tanda bersalin ? Sekarang 37weeks 6days . Plisss jawab 🥺 Tapi sekarang rasa senak² gituuu jaa .. #firstmom #firstbaby #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

Lendir Coklat
2 Balas

Alhamdullillah puan , semoga Allah memudahkan urusan puan .. apa2 bentuk darah/lendir yang keluar dari vagina semasa sedang pregnant lebih baik segera rujuk ke hospital ya jangan tangguh2 ☺️ .. lagi puan dah genap 37w tu dah genap pun baby boleh keluar ..

terus je ke hospital, sebabnya tak tahu punca lendir tu keluar. incase dah ada bukaan, boleh terus warded