Bersalin di hospital

Hai mums, saya nak tanya, saya plan nak bersalin dekat hospital shah alam sbb dekat dgn rumah, ada spe2 yang tahu, hospital kerajaan sekarang suami dh boleh teman ke labour room atau tak? atau ada syaratnya?

1 Balas

boleh.. klu di htj, syarat suami lengkap 2 dos c19, bawa fotostat sijil nikah, ic , c19 test kit, bawalah 2, takut test kit rosak, buat c19 test dpn nurse di khemah saringan. nak lebih lanjut call je hospital SA tu , prosedur lain kot..

2y ago

Alhamdulillah, ohh ada syaratnya la kan, okk tq sis 😊