Makanan bayi untuk 6 bulan

Hai mums,, nak tanya kalau sya buatkn agar² utk bayi sya 6 buln dpat kha? Agar2 susu Dutch lady

1 Balas

agar agar takut baby senang tercekik la sis. makanan baby 6 bulan, kena tekstur yang betul betul halus

1y ago

tak semestinya sis. takde pun ckp kena makan betul2 halus. ikut penerimaan baby. ada baby geli makan benda halus sgt ni so boleh tukar texture. finger food pun dh boleh bagi seawal 6bulan. cuma kena monitor baby makan takut tercekik.