Due date sebenar

Hai mummy2...nak tanya psl due date sebenar. kalau ikut kiraan period..due date jadi 6.6.2020 kalau ikut scan..due date jadi 17.6.2020 So..due date sebenar ikut trkh mana ya?

18 Balas

Itu biasa sis.. mereka akan tgk dari scan.. kadang Tak menetu tarik ye..mcm saya mhhi n dah 36.. padahal kalo ikut kan dari tarikh period dah 38w..

4y ago

Oh yeke sama mcm saya la kalau ikut kiraan period due date 3/6/21 tapi bila ikut scan due date jadi 8/6/21. Takde masalah apa apa kan tu?