Due date sebenar

Hai mummy2...nak tanya psl due date sebenar. kalau ikut kiraan period..due date jadi 6.6.2020 kalau ikut scan..due date jadi 17.6.2020 So..due date sebenar ikut trkh mana ya?

18 Balas

Saya scan dekat klinik swasta 4/7.. Buka buku pink 5/7, xkisah laa sehari je.. Bila scan lagi dekat kk tu 29/6 😆😆

biasa nya ekot scan sis.. mcm sy dulu,ekot period hujg bln 1, then ekot scanning awal bln 2..

Date mase scan biasenyer kalu lari dalam 4hari sis

4y ago

Kan mmg beza 4hari macam saya kalau kira manual 30/5 bila scan 3/6..

Ikot je yg kk bg lg senng😂

Ikt kiraan period slalunya...

Wahh sama laa dgn saya 6/6

Ikut scan sis

Ikut scan ..