Baju Baby

Hai mummy2... Sy dh 7 bulan dh.. So ingt nk start cuci baju baby.. Boleh thu x cuci baju baby ni pkai tgn or boleh je pkai mesin mcm biase.. Sbun bju baby dh beli.. Cuci je confius.. If cuci tgn kena rendam x? Trbaca ad org ckp jgn rendam baju baby?if kne cuci tgn.. Smpai baby brpe bulan ye.. Share ilmu skit mummy2.. #anakfirst

21 Balas

joleh rendam tapi jgn lama ..sb biasa saya buat camtu rendam 10min pastu saya basuh bilas² perah je sis.. klau bju baru saya cuci tgan klau bju lama memg saya sblom simpan saya da basuh dulu