JAGA BABY SENDIRIAN

Hai mummy2 semua.. spew kt sini y mcm saya,, jge bby sorang2 kt uma mse suami kluar bekerja.. anak mkin bsar mkin bnyk akal.. kdg rse mcm stress skit ble ank xboleh nak tgal.. nk buat kerja rumah, nk mndi ank nk bkepit jew.. mntak tips dan motivasi skit ye.. #7month baby

JAGA BABY SENDIRIAN
15 Balas

Hihi stress kan.. Lagi2 7 bulan tu da lasak da pandai mcm2 nak dibuatnye, da kenal org pulak tu..dlu anak sy xnak org nak melekat aje kat kite ... Skrg pon sama fully housewife tgh jge anak 2 org sambil mgandung.. Skrg dorg da besar 4tahun n 2 tahun senang sikit la nak jge..kalau nakal keluarla suara tarzan mak dia ni 😂😂 tpi kan kalau difikirkan balik best tau dpt jge anak sendiri wlpon penat nanti anak jdi rapat dgn kite.. Tgok anak besar dpn mate puas hati tup2 kejap je anak tu da besar..