JAGA BABY SENDIRIAN

Hai mummy2 semua.. spew kt sini y mcm saya,, jge bby sorang2 kt uma mse suami kluar bekerja.. anak mkin bsar mkin bnyk akal.. kdg rse mcm stress skit ble ank xboleh nak tgal.. nk buat kerja rumah, nk mndi ank nk bkepit jew.. mntak tips dan motivasi skit ye.. #7month baby

JAGA BABY SENDIRIAN
15 Balas

saya pun jaga anak sendirian. anak2 sy 22 agak nakal.. tgal memasak sekejap dh dengar sorang ngis kena tarik rambut dgn si adik..sbb sngja tarik perhatian mommy dia.. buka tv pun diaorang x mau tgok.. umur dh 2yr & 4yr..mrka nk aktiviti yg mencabar dan baru tiap hari..jadi kita kena bnyk2 bersabar.. syukur selalu dh ada anak kita jga elok2..amanah Allah ni💞