Pedih Ulu Hati

Hai Mummy2 Semua. Nk tnya nape eh setiap kali mkn sy akn pedih hulu hati, mmg sakit sgt. Salah mkn ke apa ya? Mmg mcm tu ke? Sy takut jd apa2 kat baby je. #1stBaby

2 Balas

sis dh bpe week kndgn . uhuhu normal sis sbenr ny pedih hulu ati mse preggy lg2 lps mkn . klau mkn smbal lg la rse wlau pon mkn ciput je nasi . awk ambek je gaviscon . mcm sy xlalu gaviscon . sy minum susu je lps mkn . Alhamdulillah pedih hulu ati xd stakat amal kn minum susu je setiap kali mkn . kecuali klau nk mkn ubt kk . sy xminum la susu . lps da 2jM dri mkn ubt kk tu bru sy minum susu . sblm nk mSok tido pon sy minum susu . bru la slase xd pedih hulu ati .

5y ago

ok same2

hehe tu mmg normal

5y ago

dada takpe . perut tak blh . sbb die ada bahan ape tah . sy lupa 😅 sy letak kt kepala n dada dpn n blkg je . bhgian perut minyak telon or yuyee je