Edd ..

hai mummy2 semua, nak tanya sikit lah sebab anak first kan . selalu korang ikut due date yang tepat ikut dekat tarikh buku pink nurse tulis tu ataupun tarikh scan ?? sebab bila scan lain2 kan dapat tarikh edd tu .

17 Balas

X ikut due date. Dua minggu awal baby dah kluar. Dalam 38w4d. Dua2 anak sama. Harap yg ke3 ni sama la jgk. Wpn gdm on diet. Dah tnya doc, dpt bsalin ikut tarikh due. Kalo x klua smpai due, bru induce.