Edd ..

hai mummy2 semua, nak tanya sikit lah sebab anak first kan . selalu korang ikut due date yang tepat ikut dekat tarikh buku pink nurse tulis tu ataupun tarikh scan ?? sebab bila scan lain2 kan dapat tarikh edd tu .

17 Balas

Kalau EDD ikut kiraan kita memang tak sama sengan EDD ikut scan. Biasanya doc akan letak EDD yang baru iaitu EDD based on scan sebab dorang akan kira ikut size baby dalam perut. Our calculation isn't the same as theirs. 😃

4y ago

Sama la cm sy xsama bile dktr scan..