39w1day tak ada tanda bersalin..

Hai mummy2 nak tanya kat sini mana y dah bersalin..saya masih tak ada tanda nak bersalin..due 24/1..klau tak ada tanda kene serah diri awal sehari untuk induce..dan nak tanya induce tu sakit lebih dari bersalin normal ke??#pleasehelp #advicemommies

3 Balas

depend pada org sis ..ada org da msuk ubat pon still tak rasa pape .. sy dulu msuk ubat terus rasa contraction kuat ..tgok akk2 dpan katil yg da brpe hari induce rilex je ..sy je mcm nk gila contraction terlampau kuat😂

Sy doa semoga awak Selamat bersalin normal .. dipermudahkan segala urusan bersalin.amin

mg dpmudahkan segalanya aamiin

3mo ago

Ye lpas je post status ni kol 3 pagi tu dh sakit perut