baby

Hai mummy2 n bakal mumy semua.nak tanya.baby brapa week sesuai untk kita pergi bukak buku..sy dah lupa sbb dh lama x preggy??

19 Balas

Biasanya kk bgtau sebelum 12weeks

4y ago

Sama2 🥰

Sy 4week dah buka buku.

4y ago

Boleh je kalau nak p kk yg pnting pkai mask Dan mandi lps blik kk. 10weeks tu dh blh buka buku dh, kalau scan pun kemungkinan dah npk baby & heartbeat 😊 . Lgpun boleh terus dapat vitamin dri dr utk bby dlm kndungan .apa pun trpulang pda dri kita sndri ,jaga kesihatan 😉

Stat 4 mnggu boleh bkak dh

Sye 4mggu dh bukak buku..

4y ago

Taniah sis.. Sis bby no bpe?? Sye bby sulung.. Sye kk maharajalela teluk intan.. Skg sye dh 10 mggu 3hri

At least 12 weeks

Sebelum 12weeks..

Sblm 12 week

2 months

12 week