masalah gadjet

hai mummy2.. ank sy 2 tahun 4 bulan.. n selalu sngat main fon.. boleh share tips x, nk buatkan dia xmaim fon.. sjk ada fon dia jdi xbercakap.. sy tahu sy slah.. sy spoil dia dgn fon.. plezz help

20 Balas

belikn dia mainan..skuter atau buat apa2 aktiviti mcm main tepung,main pasir mainan..

Saya letak gambo hantu dekat telefon terus takmo main phone.

2y ago

Hehehehe kelakar cara sis nie. Cara apa pun janji berjaya buat anak x sentuh phone kn 😂😂😂

Boleh try buat activities bersama2 dgn dia bagi dia lupa dgn phone 😅

Sediakan mainan, kertas, colours, stickers.

alihkan dgn buat aktiviti sama2 dgn dia..

ank sy pun mcm tu jgk. mcm mna nk bt ye

letak walpaper yg dia takut

jgn main fon depan dia

belikn mainan

de