Fone to baby

Saya memang avoid fon drpd anak sy. He was just 5m and sy mmg x ajar dia tgok fon Macam mana nk bgtaw org jgn bg fon dkt ank. jgn ajr. jgn letak fon dkt ank?

2 Balas

Sy bgtau direct sis.. hehe.. ad spupu bg baby sy tgok vdeo kt hp. Sy ckp jgn bg dia tgok fon. Nty bila xbg.. dia pndai marah.. msa tu dia 6bulan.. jd lpas tgur..xd dah yg bg dia main. Cuma buka ayaq quran.. tp letak jauh dri dia.. dia dgr jla..😊

Bgtau ja trus.haha