Air gas

hai mummy.... teringin cgt nk minum air gas, tp husband x bagi... bleh ke nk minum tok merasa je.... pregnant 17minggu skrg nie....

47 Balas

skali skala boleh sis, 250ml je plg bnyk pun. jgn kerap sgt. sbb tinggi gula, caffeine dan tak de vitamins n minerals lgsg. minum lah bg hilang teringin tu je..

saya baru jak masa 35week terminum air gas ...tapi tak banyak, sikit saja saya minum...lepas tu cepat2 saya minum air kosong....ehehhe, takut pula tiba2

sy xtringin pun tpi mse msok mbo dgn husband n kengkwn . diorng blikan air gas . husband tggu cair dgn ais bru bg tu pun seteguk jele . takut gak

Boleh je sis,beli yg tin je minum sikit bakinya bagi husband sis 😄😄😄.saya pun mula2 rasa mengidam ambil jak yg penting terasa..

Boleh je.. Tp sikit je.... Bkn hbs 1 btl bsr tu...dlu masa ank no 2 asik tringin mnum vanilla coke... Smpai curi2 mnum tkut suami marah

Saya minum juga air gas.. Tapi campur dengan air masak.. Bagi gas die tak kuat sangat.. Dapat rasa untuk lepas mengidam jadilaa.. Huhu

Sy nsib baik la mgadung yg ke3 ni xmgidam nk mnum bergas..klo yg first nga kedua tu hari2 nk mnum..tp satu penutup tu je,bt rasa😁

Nurse sy ckp klo dh tringin sgt bole nk amik tp kuantiti yg sikit. Ckup stengah cawan je hilangkn ngidam tuu. Jgn p mnum sbotol plk.

Saya pon masa mula2 tu teringin sgt. Saya minum sikit je buat rasa2 kat tekak. Lpastu cepat2 bilas dengan air masak.

Sy pregy slma 22w2d ni mmg xsntuh lg air bergas..Tahan jela..takut..sbb pnh kguguran..jd kali ni jga lelok😅

5y ago

sama.....teringin tu mmg tringin..tp pkirkn bby ni..mmg stop la dlu skjp