Air gas

hai mummy.... teringin cgt nk minum air gas, tp husband x bagi... bleh ke nk minum tok merasa je.... pregnant 17minggu skrg nie....

47 Balas

Sy mase pregnant selalu jugak minum , sb takak selalu xselesa..takut² jugak..tapi x minum byk...

Minum je sikit bg rasa . Saya nenas pun makan sikit . Alhamdulillah okay je . Sekadar rasa ☺️

Blh jer sis, tapi minum sikit jak utk buang rasa teringin tu 😊 Sy yakin sis tau limit sndri

Sy aritu teringin sgt husband bagi seteguk je alhamdulillah dpt gak la merasa wlupn seteguk😊

Minum air gas tanpa gula tu... Sy pun terign... Tp sejak de yg tanpa gula, sy mnum yg tu...

Blh ja tp ckup utk mrasa jak..sya msa preggy mnum jgk tp sikit ja..ckup d tekak jak..

Saya pernah mintak kt suami nk minum seteguk. Sebab tengok dia minum, jd teringin.

Blh jew tp jgn minum bnyk,sy aritu pon minum skit jew lpas hlngkn dhga jew😁

Boleh.. Tringin tu bkn nk byk mne pon. Dpt minum secwn kecik pon da rse lega

Boleh je minum sis..tak de ape..cuma jgn bnyk sbb air gas tnggi gula..