mengidam air gas

baru 12weeks pregnant tp dari 8weeks lg teringin nak minum air gas. tanya mak and mak mentua semua tak bagi minum. tapi teringin sangat sangat 😭 sampai nangis tiap malam ngadu kt husband pun husband marah ckp tk boleh minum hmm 😭#firstbaby #advicepls #mommybuntu

2 Balas

Saya masa 8 weeks minum air coke habis setengah cawan McD large punya. Alhamdulillah okay takde masalah 😂sis kalau teringin sangat minum je seteguk dua

3y ago

boleh ke? sebab mak and mak mentua marah tk bg minum diorang cakap bahaya utk kandungan 😭😢

Saya pon teringin mcm awk. Saya minum seteguk 2 je utk hilangkan teringin tu.