Tips atau cara besarkn baby dlm perut

Hai mummy smua ade x tips atau cara besarkn baby dalam perut. Kndungan 28 weeks..smlm g scan kk ,doc bgtahu baby kecik dlm perut 😭sye minum susu annum tpi still baby xnk membesar😭help me

18 Balas

berat bby dlm prut msa 28 weeks tu brapa ? Sbb sy pn mgalami masalh yg sama..anak first dulu berat dlm perut kecik & tpksa juga induce sbb baby kecik ..n yg second ni pun scan berat mcm kcik sikit 😌anak first dulu amal mnum susu enfamama .. yg second ni dri 1st Trimester amalkn anmum pn berat baby msih kecil ..

2y ago

Sy induce sbb baby kecik n x mbesar dlm janin..tp bby dh cukup bulan dh..kira nya msa scan tu 2.2kg je.. n masa tu dh dkt 39 minggu induce..