Due date berapa weeks

Hai mummy semua..saya nak tanya..anggaran selalunya bersalin berapa week ya mummy?..saya sekarang tengah mengandung 32weeks..saya tak dak pengalaman bersalin sebelum ini..jadi saya tanya mummy2 semua dekat sini..mummy2 semua boleh tak kongsikan pengalaman bersalin?..saya takut2 nak bersalin nanti..#firstmom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

21 Balas

Ish.. ish.. ish… mana lah boleh kita nk jangka baby nk keluar bila… yg kita boleh buat bersedia je la… 🤭 mcm saye ank sulung, & kedua keluar awal seminggu dari deu date… ank no 3 keluar awal 5 hari dari deu date… ank 4 ni 35 weeks die dah nk keluar… so bersedia je lah yg boleh kita buat…