minum air gula

Hai mummy semua.saya nak mintak mummy semua share tips untuk minum air gula. khamis ni saya dah kene minum air gula.takut pulak rasa sebab saya memang x minum dan x makan manis2 dan memang takut pada manis.harap mummy semua boleh share tips dengan saya ? #firstbaby

10 Balas

Datang kk awal2 supaya air gula tu suam2 je, x sejuk, kalau sejuk lagi hazab kot, masa minom pk tgh minom teh o panas cair yg tlebih gula, steguk2 jgn paksa, tp fokus, jgn buat benda lain masa minom, elakkan menyembang, da abes, standby minyak angin, dok kat tmpat berangin, pdg jauh2, smntara tggu sejam tu abesss, insyaAllah x muntah

5y ago

Hahaha..baik sis..tq bagi tips ?