minum air gula

Hai mummy semua.saya nak mintak mummy semua share tips untuk minum air gula. khamis ni saya dah kene minum air gula.takut pulak rasa sebab saya memang x minum dan x makan manis2 dan memang takut pada manis.harap mummy semua boleh share tips dengan saya ? #firstbaby

10 Balas

Stndby sapu minyak angin dkt hidung... Blh aje minum teguk sikit2, yg penting jgn termuntah blk... Haritu pn sy dpt cwn kaca gls besar n x de perisa... Gudluck sis...💪💪💪

5y ago

Haha..seram tgk cawan dia ari tu..tu yg tgh pening mcm mana nak hadap ni..tq sis bagi tips 🍭