minum air gula

Hai mummy semua.saya nak mintak mummy semua share tips untuk minum air gula. khamis ni saya dah kene minum air gula.takut pulak rasa sebab saya memang x minum dan x makan manis2 dan memang takut pada manis.harap mummy semua boleh share tips dengan saya ? #firstbaby

10 Balas

saya minum laju2 tak berenti pon. mindset kata air gula tu sedap je. haha. lepastu pening nk muntah sbb tak makan apa2. lepas dua jam tu ambik darah, berlari ke toilet. muntah balik. then baru tak rasa pening nk muntah. masa tgh tunggu 2 jam tu, senyap je tak bercakap takut termuntah 😂😂😂

5y ago

Haha..baik sis..nanti saya cuba tukar mindset..😄terima kasih bagi tips 🍭