minum air gula

Hai mummy semua.saya nak mintak mummy semua share tips untuk minum air gula. khamis ni saya dah kene minum air gula.takut pulak rasa sebab saya memang x minum dan x makan manis2 dan memang takut pada manis.harap mummy semua boleh share tips dengan saya ? #firstbaby

10 Balas

Kalau cara sy... Bgn tdo nk bsiap g klinik tu jgn mnum apa2.. Bia mmg tgh haus...lps tu kalau dpt minum suam2 lebih senang utk telan... Dpt je baca bismillah trs minum kalau blh seteguk... Dah selesaiiiii?? Sy suka pergi minum air gula time haus sgt2 sbb time tu mmg akn mnum seteguk je sbb tgh haus sgt

5y ago

Yeke sis..hahaha..hari tu ade tgk cawan air gula..seram tgk besar cawan nya..nnt saya cuba tips ni..tq sis ?