shopping online

Hai mummy semua..nak tanya mummy yg selalu beli barang2 baby secara online..dekat mana mummy selalu beli ya?tengah pkp ni,saya x dpt nak beli apa2 pun barang untuk baby..kedai barangan baby semua tutup..x lama lagi saya nak bersalin..takut terlambat beli..hope dapat kongsi dengan saya ya ? ?

42 Balas

Shoppee . sbb murah and high quality . cari yg dh ada tanda tick " preferred " tu bgus

5y ago

sy suggest klau nak beli botol susu , bagus beli tommee tippee / pigeon punya . high quality . tapi harga bole tahan lah 😂

beli kat shopee sis..sampai pun kjp je, pastikan brg bukan dari luar negara..

Beli online bnyk xpuas hati nnt.. Tapi PKP ni, layan shopee + lazada ja lah...😁

5y ago

Alhamdulillah.. Sy beli online semua puas hati.. Cuma somi tk puas hati😂😂.. Somi cerewet sikit.. Bini dia ala kadar je.. Ssh😂😂.. Alhamdulillah. Semua dh siap

Sya beli brg2 baby kat shoppe semua dr mula baju, Pampers,katil,tilam breast pump

5y ago

Nak tahu jg

Shoppe je sis..yg mana saya dah beli ok sgt..kain lembut..kualiti pun ok..

5y ago

Boleh share seller mana yg sis beli tu?

Sy beli kat shopee sis. Barang sampai dlm seminggu

5y ago

Boleh share seller yg mana??banyak sgt dah x taw yg mana 1 yg ok 😂

Saya beli kat shopee

Shopee...hr² sy shopping 😆😆

Shopee dgn lazada..

Baju2 sya beli kat kedai ni