salah scan gender

Hai mummy semua...mummy2 ada x yg berpengalaman dokotor salah scan gender baby

2 Balas

Sy ada pengalaman. Confirm gender baby on last scan, masa tu dah 8 bulan lebih. Biasa tu doktor silap scan, kalau tak yakin pergi scan di klinik lain pula.

5y ago

Sy ni lagi la confuse lgi ni.. xtahu nk percaya yg mana,. Scan kt KK 2kali Dr ckp boy tapi Dr yg belaian.. p swasta buat scan 5D Dr ckp girl 😆.. 22 belum pasti sbb xnpk dgn jelas..

Sya scan swasta sis.gender betul n tarikh due pun btul.