susah nak mkn

Hai mummy semua..ada tak pernah alami semasa mengandung susah nak mkn..saya mengandung anak pertama..sekarang dah 15 week..tapi nafsu mkn kurang...sebelum nie saya morning sickness teruk smpi tak dpt mkn...sekarang masih cuba mkn jgk..ada pernah alami ka...bukan apa..takut baby tak cukup nutrisi la...

1 Balas

sy xboleh makan nasi tp laparla pulak kalau skip nasi. jd, sy makan jugk cmenye dlam kuantiti ckit. tp instead of makan 3x sehari, sy makn 5x sehari