Perancang Selepas Bersalin .

Hai Mummy semua ❤️ Sye dh selamat bersalin sebulan yg lepas , czer . Sye nak minta pendapat mummy smua tentang perancang lepas bersalin .. better ambil perancang yg mana ye sbb sye first mom ☺️

1 Balas

sy pernah guna pil perancang dan berjaya jarakkan kehamilan. anak 1st,umur 6 th baru ada adik. anak 2nd,umur 3th sy bersalin. tu pun sebab sy berhenti makan pil masa umur anak 2nd umur 1th 6bulan. kalau konsisten makan pil,In shaa Allah dpt jarakkan kehamilan. anak 3rd pula sy mkn pil beberapa bulan ja lepas bersalin sebab sy tak boleh makan pil lg sebab trigger high bp. jd Dr suggest sy cucuk depo. dah 2x sy cucuk