Folid Asid

Hai mummy semua. Stock folid asid saya dah habis semalam. Saya punya next check up, lg seminggu. Perlu tak saya pergi klinik dapatkan folid asid. Ada apa2 kesan tak kalau saya skip folid asid?

3 Balas

Elakkan skip folic acid. Kalau lama tunggu klinik, boleh beli di farmasi saja. Sepapan seringgit tak sampai. Jimat masa sikit 😊

beli kt farmasi dlu pn bole.. kt guardian ade jual sepapan bru brp ringgit..

pg je klinik tu mntk folic acid. nnti die bgi. xde mslh pun.