Susu keluar dari hidung

Hai mummy semua , nak tanya normal x baby minum susu pastu keluar susu dari hidung ? Risau pulak saya

1 Balas

Macam tersedak / muntah je tu. Seeloknya bawa ke klinik / hospital. Pada pendapat saya tak normal susu keluar melalui hidung. Mungkin Ibu2 lain boleh share juga experience jika ada. Saya doakan semoga tiada apa yg serious, baby sihat wal afiat dan puan dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms