bintik

hai mummy semua . nak tanya , korang pernah tak kena gigit nyamuk lepastu ad kesan bintik merah . bila garu tempat bintik tuh lagi gatal , klau boleh sampai luka garu . sebelom ngndung banyak juga kena gigit nyamuk , tapi takde lah sampai tggal kesan bintik . tengah mngndung ade kesan plk . memang macam tu ke . atau kalah dgan nyamuk . boleh hilang bape lama .

1 Balas

Sapu minyak gamat insya Allah okey nanti...

5y ago

Anak saya kalau kena gigit nyamuk terus saya sapu minyak gamat insya Allah lepas tu okey dah tak garu2... Terus hilang merah2... Sebelum tidur pon saya akan sapu di kaki dan lengan dia siap2...