keguguran

Hai mummy semua, mahu bertanya la.. Boleh jadi ke alahan masih ada walaupun keguguran? Saya masih keluar darah nifas dan sedang berpantang. Saya keguguran 10 minggu pada 29 Mac baru baru ni.

2 Balas

Ya. Dlm 2 minggu baru hilang. Mcm sy keguguran 9 weeks. Upt btl2 jdi negatif baru hilang alahan. Perut pun dah kempis. Xmcm mula2 gugur.

Boleh jadi kalau paras hcg belum turun lagi. Sabar yea. Selamat berpantang 💪🏼