sakit pinggang

hai mummy.. saya pregnant 10 weeks sakit pinggang takleh bawak bincang .. takleh dduk lama sikit.. tambah2 saya kerja ofis kerja dduk je lagi bertambah ... bole ke pakai pelekat utk sakit pinggang tu atau sapu ubat ke minyak ke.. bole ke urut sikit2.. takut pulak

1 Balas

Boleh tapi tampal koyok/ sapu minyak pada bahagian belakang bukan di perut. Urut tu elakkan la. Kalau minta suami urut kan sikit2 tu boleh la di bahagian belakang juga