Pelekat salompas

Hai korang... Nak tnya boleh ke letak pelekat salompas kat belakang pinggang tu, sya demam badan semua sakit2x terutama dekat pinggang nieh tak tahan tk bleh dduk lama-lama sakit yg amat sendi2x lgi terasa sakit seluruh badan 😭😭😭 #seriusnanya #ingintahu "plzzz help kandungan 25week2d

1 Balas

Hai. Kalau takda alahan untuk guna pelekat tu boleh. Sebab ada orang kena kulit gatal² dll. Kalau sakit sangat boleh jumpa doktor sis