BRAXTON HICKS

Hai mummy.. Nak tanya... Braxton hicks tu rasa mcm mna ya? Rasa tu sakit sangat ke? #1stbaby #36weeks

5 Balas

rasa baby mengeras and boleh nampak kat perut kita tu. ada jugak rasa sakit sikit tapi kejap je kalau kita usap-usap perut dia akan okay balik.

4y ago

Tu laa yg risau tu. Sakit2 takde pun, tanda lain pun takde. Cuma bila dia gerak, dia suka tolak2 perut ni macam nak keluar dari perut 🤣 nanti rabu ni ada appt dkt kk, sy try cakap dgn nurse doc. Seriau pulak nak check bukaan tu 😅